Sunday, 29 September 2013

Pasak??


Kes histeria ni memang standard berlaku kat sekolah asrama. Kadang-kadang deme bukan histeria betul-betul pun, saja gatai buat-buat.

Dulu masa aku mula-mula masuk sekolah asrama, aku ngan beberapa kutu lain ada perasan dalam dorm kitaorang tu ada 4 pasak yang di pasang kat setiap penjuru dorm. Menurut senior aku, pasak tu bertujuan untuk pagarkan dorm, tak nak bagi makhluk halus masuk. Memang asrama sekolah aku ni dulu pernah jadi habitat macam-macam spesis jin.

Walaupun begitu, pagar yang dipasang ni ada pantang larang dia. Siapa yang melakukan dua perkara ini, pagar akan hilang power dan bocor. Ini bermakna makhluk halus boleh tembus masuk.

Nak jadikan cerita ada sekali asrama perempuan ada kes histeria. Mula-mula sorang je histeria, pastu histeria tu boleh berjangkit-jangkit sampai 3-4 orang histeria.

Aku ngan beberapa kutu lain dah start geleng kepala. Itu tandanya pagar asrama perempuan dah bocor. Kompem ni diaorang ada langgar salah satu daripada dua pantang larang yang senior aku pernah bagitahu.

Agak mustahil kalau budak perempuan sekolah aku nak main spirit of the coin. Kalau masturbasi kitaorang rasa masuk akal. Hmm....

2 comments: