Monday, 17 June 2013

# Kerja


Dialog ini berlaku di kenduri kawan aku, tatkala aku sedang melantak nasi minyak bersama kawan yang datang dari jauh.


Aku: Kau keje ape beb?

Kawan aku: Keje biasa-biasa...

Pergh! Sehari suntuk aku letak tangan atas dahi memikirkan jenis pekerjaan apakah "kerja biasa-biasa" tu. Kalau best, aku pun nak try apply gak.

2 comments:

  1. "Alaaa kerja biasa-biasa je..cukup makan.. bukan bergaji besar la kiranya.. ishh nak cakap pn malu"

    ╭(′▽‵)╭(′▽‵)╭(′▽‵)╯ GO!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh gitu..tapi word dia buat saya berfikir ada ke kerja luar biasa dalam dunia ni? hi3

      Delete