Friday, 12 July 2013

# Kekeringan


"Ramai orang kata deme laju gilew", haha tapi yang tak best bila abis quota kelajuan siput sedot pun kalah, begitulah masalah aku sekarang ni..buat kengkawan blogger yang len len sorry beb den tak dapat nak skodeng apa lagi menjengah blog kalian.

Andai quota kedua-dua tenet aku dah ditambah insyaAllah aku tanpa segan silu datang menerjah blog2 kalian. nway selamat berpuasa ...

8 comments:

  1. tu lah dik...hihi..sabar je lah...cik akak pakai BB je...:)
    santai je dulu dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha alhamdulillah dah berakhir..saya ada 12gb dalam talian ngee~~ saya nak surf guna nset cam tak puas nak menaip..hahaha

      Delete
  2. ermm.. mama dulu pakai p1 tu. Sarat-sarat nak beranak pergi center dorang tanya, awat lembab sangat line korang ni. Ulang alik, siap dia cakap kat rumah mama line ciput sebab terlindung, banyak bebeno alasannya.. nasib tak terberanak kat situ..

    sekarang mama pakai tm je, streamyx ni aa.. baru lah sedap. tapi jenoh gak la membayar tiap-tiap bulan.. hiihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah mama terbaek la sangup terjah centre..lau saya sure dah wat demo depan centre tanda rebel habis2an haha..tula cadang2 nak tukar unifi kot..tak bley blah dah dua2 ni..

      tm gak yang terbaik unlimited..surfing sampai lemas lah guna tm streamyx..oh yeah..

      Delete
  3. akak pun sama juga.. tadi baru renew, sebab akak pakai yang prepaid.. semalam memang seksa nak blogwalking..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha untung la kak leh renew..nyesal dulu tak angkat prepaid..lau tak hbis je quota renew..huhu

      Delete
  4. Loorr kesian.. sy pun kena jgk 2 bulan lepas.. kena berjimat cermat dan buka dlm smartphone je.. klu buka laptop, sehari pun boleh habis 2GB..Dashat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tula pasal..tapi saya ni jenis tak pueh lau dalam screen kecik..rabun gamaknya..hahah tau takpe banyak menda2 yang tersembunyi akan gunakan quota..nak kena beli gak ext keyboard untuk ipad nih..lepas ni surf guna ipad je..

      Delete