Friday, 19 July 2013

# Salin & Tampal


Edisi Blog Recon, kali ni memaparkan sebuah laman yang agak berinformasi dan interakti, den berminat pada section game dan tutorial, bukan takat itu je banyak lagi section-section yang mengancam untuk dibongkar. Apa pun blog ni meme best dan cool. Keep it your style tuan kopi pasta.

p/s: berminat klik la di sini, sorry nak tulis pepanjang mem besar dah tarik tingga suruh gi pasar untuk beli belah. 

13 comments:

  1. hihi... selamat membeli belah...sopping raya ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha. tak la shopping bahan2 basah untuk memasak..shopping raya belum ada mood lagi? mama dah selesai ke shopping?

      Delete
  2. hahaha....tu lah meragam je depan blog..hahaha...
    selamat bershopping :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks cik akak..hi3 tau takpe..tah pape je kan..:)

      Delete
  3. berinformasi n interaktif? haha bunyinya mcm overrated ni. apapun trimas untuk n3 ni. *terharu*

    blog ni aku dah masukkan dlm bloglist aku :) sbg blogger exchange

    ReplyDelete
  4. akak pun selalu ke blog dia.. memang santai..

    ReplyDelete